roemenieoktober.reismee.nl

de grote dag

Hallo allemaal!

Ik zal jullie vanaf het begin af aan vertellen wat er allemaal voor spannends is gebeurd.

Zaterdag verzamelde wij ons bij HAL 2 om 06:30.

Het was verschrikkelijk vroeg maar toch ZAG iedereen er wakker uit, allemaal opgewonden gezichtjes.

Het was een grote groep en al helemaal met de familie van alle jongeren er zo bij.

Langzaam aan vertrokken wij naar de incheckbalies.

Sommige van onsmaakte zich erg druk over het gewicht van hun koffer en sommige van onszeiden zeer nonchalant 'Ooh, daar hoef ik mij niet druk over te maken..,,

En inderdaad er was 1 iemand die teveel spullen had meegenomen, en nee, het was geen vrouw!

Het was onze eigen Danny!

Lachend maar toch een beetje gestresst onderzocht hij samen met zijn moeder zijn tas om te zien wat zij er nog uit konden halen.

Sommige van ons hadden maar heel weinig bij zich en boden dan ook aan om wat bij hen in de tas te stoppen.

Lachend bracht Danny zijn koffer naar de weegschaal, op hoop van zegen.

En ja hoor, Danny begon te juichen dus dat was een goed teken, de koffer verdween dan ook al snel in de verte.

Toen wij allen klaar waren met inchecken gingen wij nog even koffie drinken met de familie erbij.

Na een lekker bakkie koffie of thee begaven wij ons naar de douane.

Iedereen nam afscheid van de familie.

Nog eventjes zwaaien en daar gingen we, op naar Roemenie!

Na alles ingecheckt te hebben gingen we naar de gate.

Ja, en daar begon het eerste probleem al, nadat de poortjes bij bijna ons allemaal hadden gepiept en wij eindelijk naar het vliegtuig konden waren Pieter en Erik hun handbagage kwijt.

Deze waren gelukkig gevonden bij de poortjes!

Wij mochtenh het vliegtuig instappen, maar!

Het 2e probleem kwam al om de hoek kijken, want met Erik en Renso was even geen verdere rekening gehouden.

De Piloot en Stewardessen wilde professionele mensen hebben die hen het vliegtuig in konden helpen.

Renso kon gelukkig zonder rolstoel het vliegtuig in en Erik en Anke moesten even wachten op professionele hulp.

Eindelijk zaten wij in het vliegtuig, en de rest van de mensen ook, maar waar waren Erik en Anke nou?

IN DE 1E KLAS!!!

verdwenen achter een gordijntje met veel beenruimte luxe stoelen en chique eten.

Wat een mazzelkonten zeg.

Danny raakte hier dan ook niet over uitgepraat en zei dan ook vrijwel overal achteraan ,,Ja en hun zitten met hun luie kont in de businessclass!'

In het vliegtuig kregen wij lekker een panini met kaas en kalkoen.

Op de verpakking stond Turkey Cheese, en zonder logisch na te denken dachten wij dat het turkse kaas was.

Eenmaal uit de verpakking werd het duidelijk dat turkey natuurlijk kalkoen was.

Daarna kregen wij ook nog een heerlijk sompig, zoet, plakkerig cakeje.

En offcourse kwamen de dames langs met ,,koffie of thee?'

De vliegreis verliep verder goed.

Eenmaal aangekomen in Roemenie stonden de rolstoelen al klaar.

De bagage was ookal aangekomen en koffers zagen wij al op de baan voorbij vliegen toen we aan kwamen gelopen.

Christina stond ons al op te wachten en bracht ons naar de auto waar onze bagage op de aanhanger werd gezet en verpakt.

Er moesten 3 met een andere auto mee rijden.

De reis met de bus duurde 4uur, ontzettend lang en vermoeiend (vandaar ook pas nu dit verslag over 15 oktober)

We werden goed ontvangen in het hostel en kregen om kwart voor 9 dan ook eindelijk een warm avondmaal.

Ze hadden allemaal op ons gewacht.

En dat bestond uit; aardappelpuree & kip!

Niks maakte meer uit, eten!

Na het eten zijn Sabine en Eva naar de supermarkt gebracht door 1 van de mannen die ons naar het hostel hadden gebracht.

Daar hebben zij lekker Rose gehaald, witte wijn en een enorme fles met bier.

Toen zij terugkwamen hebben we lekker een potje gekaart met een borreltje erbij ( of een fruitsapje )

Daarna ging iedereen richting de kamers.

Nadat wij op de bovenverdieping nog een hele lange tijd met de meiden op een kamer hebben zitten kwebbelen zijn wij maar eens gaan slapen, en dat was lekker!

Ik hoop dat jullie met veel plezier ons verslag lezen.

Groetjes van iedereen hier!

Geschreven door: Sandy & Eva

(Elke dag zal iemand anders de blog bij houden )

Danielle

Hey even kort berichtje voor Danny! zie en lees dat je het nu al super naar je zin hebt! alleen maar lachen zei ik toch kanjer laat het gewoon op je af komen en geniet, groetjes en een knuffel Danielle

Carla en Willem

Yes! een blog-berichtje! Leuk om te lezen hoe de reis is gegaan.
Groeten Carla en Willem

Showeventz (Joan)

Het zal niet wezen
Danny teveel in zijn koffer?? Hij zal zijn potten sambal en zijn boterhammen wel hebben meegenomen want hij lust graag "Sambal op de boterham" hahahaha

Hoi Danny en de rest van het team artiesten
Zo te zien is de reis voorspoedig gelopen.
Ben weer benieuwd naar je eigen bericht als jij aan de beurt ben voor je reisverslag.........
p.s. doe ook even in je verslag de groeten aan Corrie Konings ze mist je nu al (of niet?)

groetjes joan
Showeventz
je maat

anne & paul

Wat een leuk verhaal. zo genieten wij mee.
Veel plezier en sukses met het "echte" werk.
Groeten uit rossum.

katrien

Tof om te horen dat jullie allemaal veilig aangekomen zijn en dat het jullie goed gaat!
Geniet er van!
Groeten uit Tilburg

xxxx voor Danny (nou oké ook eentje x voor Erik hihi)

Eric en Monique

Hey Danny,

Goed om te lezen dat jullie veilig aangekomen zijn en al gezellig aan de wijn en het bier zitten (de inwendige mens moet je tenslotte ook te vriend houden ;-) ).

Heel veel succes en een fijne tijd daar. We houden je site in de gaten!

groetjes,
Eric en Monique
Baghuis

Annelies Hoskam

Wat leuk om over jullie reis / avontuur te lezen. Zet hem op daar !! Dikke kus voor Danny
Groetjes, Annelies

Inge

Hallo allemaal, wat leuk om jullie avonturen te lezen. Ik heb Renso natuurlijk al gesproken, maar alle pikante vliegdetails heeft hij me onthouden. Ik begreep wel van hem dat de temperatuur in Roemenië wat aan de lage kant is. Renso heeft z'n garderobe al wat uitgebreid met de laatste Roemeense wintertrends. Ik ben heel benieuwd.
Jullie hebben al twee trainingen gehad en natuurlijk de ontmoeting met de Roemeense groep. Ik hoop dat jullie hier snel iets over schrijven.
Warme groetjes voor iedereen en nauurlijk een dikke knuffel voor Renso. Inge

Kees van YUUB

geweldig zo ver af en ook weer dichtbij door dit verslag

wij hebben ook wel telefonisch contact gehad met Erik en Anke ,maar dit is toch meer het groepsgevoel ..

ja erg koud en niet helemaal op gerekend of wel Erik ?
een kleinigheidje blijf je natuurlijk houden .. !

Ina

Hallo allemaal en speciaal natuurlijk danny erik en renso, Wat een verhalen en dan zijn jullie er nog maar net. Zie het allemaal beeldend voor me hahaha. Lijken me leuke scenes om na te spelen straks! Erik decadent in de eerste klas en Danny mokkend achter het gordijntje met te zware koffers onder in het ruim. En renso die vast probeert te bemiddelen tussen beide heren. Jullie zijn niet komisch duo snip en snap maar snip snap en snep. Mannen wens jullie heel veel plezier. Geniet ervan en kan niet wachten tot jullie terug zijn met alle verhalen. Pas geod op elkaar liefs Ina

Thijs Dupuis

Hahaha ja wel Danny teveel bij dat kan toch niet. Jongens en meiden k hoop dat jullie het daar zelf goed naar jullie zin hebben en krijgen. En laat ze daar zien wie die Nederlanders zijn .Maak er iets moois van. Groetjes Thijs

Cindy

Hallo allemaal, nou dit klinkt veelbelovend! Het lijkt wel een aflevering van Geer en Goor, geweldig en smakelijk vastgelegd in het verslag, mijn complimenten. Toverbal mannen en ook de rest van de groep, ontzettend veel plezier en succes! Maak er een mooie week van! Groetjes Cindy

Toverbaltheater

Hallo allemaal,
Wij vonden het heel leuk om jullie verslag te lezen.
Danny, vind je het nog steeds spannend? Of ben je nu aan het genieten?
Erik, als je hoofd niet vast zat was je die ook vergeten. Hahaha.
Renso, waren het leuke stewardessen? Hahaha.
Ah, Danny viste jij weer achter het net? Had je het niet goed geregeld?
Ook wij hebben leuke nieuwtjes:
* Inge, de zus van Eva, komt na de herfstvakantie bij ons werken.
* Wij zijn bezig met een dans op een mysterieus muziekje. Dit gaan we aankomende vrijdag doen. Het is een dans dat gaat over liefde. Het is aantrekken en afstoten. We hebben allemaal een witte handschoen aan omdat het donker is. En we werken met blacklight.

Wij hopen snel weer de avonturen van jullie allemaal te lezen. Ook van jullie reisgenoten.
Heel veel plezier!

Groetjes van iedereen van het Toverbaltheater

Cindy Aarts

Leuk om het reisverslag te lezen en zo mee te krijgen dat alles goed gaat. Een tip voor Danny: volgende x wat meer onderbroeken thuis laten dan is je koffer niet zo zwaar. Met een onderbroek kun je 2 dagen doen, gewoon omdraaien. :-) Ik wens jullie nog heel veel plezier en zal regelmatig op deze site kijken. Groetjes Cindy :-)

ingeborg bronk

Hallo vrienden, van de Toverbal het was leuk om jullie bericht te lezen.
Wat spannend allemaal !
Veel succes!!! groetjes Ingeborg, Mart en Gonnie

minou

Ha broer, wat leuk om te lezen! En iedereen die met jullie meeleeft, allemaal schatten. Veel plezier en geniet ervan, liefs zussie, Yannick en natuurlijk van Lola! xxx

alie

Hoi Tamara en de rest,
Leuk om al wat jullie belevenissen te lezen
Fijn tijd nog

m.vr.gr. Alie

Annelies

Hallo allemaal,
erg leuk om jullie verhaal te lezen, fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
Erik bedankt voor je sms'je, het is hier ook koud maar wel met een heerlijk zonnetje.
heel veel succes, plezier en geniet ervan!

Groetjes Annelies.

Commundo